> Annonsering på sociala medier

.

Annonsering på sociala medier

Vi sköter er annonsering i sociala medier. Synlighet via bland annat Facebook, Instagram och LinkedIn. Vi är med er hela vägen, från innehållsproduktion till kampanjoptimering.

Annonsering i sociala medier kan, om du gör det rätt, vara pricksäkert, kostnadseffektivt och både bygga ditt varumärke och driva direkta konverteringar. Men det gäller att veta vad man gör, jobba strukturerat och hålla sig up-to-date med det senaste från de sociala plattformarna. Vi vet hur!

Kampanjhantering

Vårt kampanjteam hjälper er med att sätta upp kampanjerna mot definierade målgrupper och tydligt uppsatta affärsmål. Under pågående kampanj sker en löpande optimering för att maximera effekten av varje spenderad krona och avslutningsvis får ni en rapport på resultatet av kampanjerna. Vi hanterar annonsering i Facebook, Facebook Audience Network, Instagram, Messenger, LinkedIn och Snapchat.

Videoproduktion

Det går inte nog att överskatta rörligt innehåll för att förmedla sitt budskap i flera av de största sociala kanalerna. Både ifråga om att väcka mottagarnas uppmärksamhet, men också i prioritet. Vi gör inte gigantiska filmproduktioner men vi vet vad som krävs för att väcka uppmärksamhet i flödena och skapar rörligt innehåll anpassat för sociala medier. Vi kan både hjälpa till med redigering av befintligt innehåll och filma ert material från scratch med mobil, kamera eller drönare.

Barn i vår studio
Salgados studio

Studiouthyrning

På vårt kontor i centrala Uppsala har vi inrett en studio för mindre videoinspelningar eller för podcasters. Ni får gärna hyra in er för er inspelning. Med vår hjälp eller på egen hand.

Spårning av sociala kampanjer

Vi hjälper till att sätta upp rätt spårning för era kampanjer i sociala medier. Vi kopplar ihop era olika konton så att data om besök, händelser och konverteringar kan återanvändas på ett smart sätt. Vi kan även bistå med att implementera Facebook Pixel eller motsvarande på er webbplats om ni inte har det idag. Dessutom kan vi hjälpa er att sätta upp spårning av relevanta händelser på er webbplats kopplat till era sociala medier-kampanjer.

Referenser

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.