> Annonsering på Googles kanaler

.

Annonsering på Googles kanaler

Vi sköter er annonsering i Google Ads. Det handlar om Search Engine Marketing (SEM) i Google sök, annonsering i Google Display Network och Youtube-annonsering.

Telefon med loggor för olika Google-kanaler

Googles olika kanaler används dagligen av i princip alla svenskar. Vi kan hjälpa er att annonsera era produkter eller tjänster via Google Ads (tidigare AdWords). Då får du synlighet i Google sök, Google display och Youtube. Genom korrekt spårning och målgruppsanpassat innehåll kan då nå bättre resultat med oss.

Kampanjhantering

Vi hjälper er att synas på Google Search Network genom annonsering i Google Ads. Genom sök- eller shoppingannonser på relevanta sökord får ni snabba resultat av er digitala marknadsföring. Vi hjälper er med att sätta upp kampanjer mot relevanta sökfraser och tydligt uppsatta affärsmål. Under pågående kampanj sker en löpande optimering för att maximera effekten. Vi rapporterar resultaten månadsvis.

Vi är officiell Google-partner med specialisering
på sökannonsering.

Videoproduktion

Det går inte nog att överskatta rörligt innehåll för att förmedla sitt budskap. Vi kan producera ert rörliga annonsinnehåll för Youtube-kampanjer. Vi gör inte gigantiska filmproduktioner men vi vet vad som krävs för att väcka uppmärksamhet i flödena och skapar rörligt innehåll anpassat för Youtube. Vi kan både hjälpa till med redigering av befintligt innehåll och filma ert material från scratch med mobil, kamera eller drönare.

Spårning av Google-kampanjer

Vi hjälper till att sätta upp rätt spårning för era kampanjer i Googles Ads. Vi kopplar ihop era olika konton så att data om besök, händelser och konverteringar kan återanvändas på ett smart sätt. Vi kan även bistå med att implementera Google Analytics på er webbplats om ni inte har det idag. Dessutom kan vi hjälpa er att sätta upp spårning av relevanta händelser på er webbplats kopplat till era Google-kampanjer.

Referenser

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.