Salgado representerade i Marknadsföreningen Uppsala

Share on facebook
DELA
Share on twitter
TWEETA

Gratis rådgivning om digital kommunikation

Vi på Salgado hjälper företag och organisationer med strategi, utbildning och marknadsföring i sociala medier och via Googles kanaler. Vi svarar gärna på dina frågor om hur ni kan nå ut via digitala kanaler på bästa sätt.

Marknadsföreningen i Uppsala hade årsmöte ikväll. Och då valdes jag (Daniel Erkstam) in i styrelsen för två år. Jag är väldigt glad och hedrad över förtroendet och ser verkligen fram emot att få vara med och fortsätta det grymma arbete som Marknadsföreningen gjort. För de (vi) är etablerade i Uppsala som en mycket aktiv förening som arrangerat en lång rad givande seminarier och träffar för sina närmare 400 medlemmar.

Jag har ju fram till förra hösten jobbat i Stockholm ett par år. Men jag har saknat Uppsala och alla de jag lärt känna där under de år jag tidigare jobbat här. Det finns så mycket kompetens och engagemang bland alla de som syns på bilden ovan och bland marknadsföreningens medlemmar. Jag känner endast ett mindre antal av dem just nu. Men ser fram emot att under de kommande två åren få lära känna fler av Uppsalas yrkesfolk inom marknadsföring, försäljning, kommunikation och PR och jag vill bidra till att fortsätta göra Marknadsföreningen till en viktig och relevant förening för sina medlemmar.

Tack åter för förtroendet! Första styrelsemötet med nya styrelsen blir hos Salgado. / Daniel

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.