Salgado Kommunikation söker säljare/projektledare

2 januari, 2012

Är du en social person med hög moral, som älskar försäljning, och har webb och sociala medier som intresse? Då är du kanske personen vi letar efter.

Vi på Salgado arbetar med att hjälpa våra kunder att utveckla sin närvaro på den sociala webben. Vi har idéerna, vi kan tekniken och vi vet hur viktigt det är att synas på rätt sätt. Vårt mål är att bygga våra kunders varumärken och att driva kvalitativ trafik från digitala nätverk och sökmotorer – och vi lägger stor vikt vid att analysera, mäta, och utvärdera detta för att kontinuerligt optimera våra kunders närvaro.

På Salgado jobbar vi idag ett tight gäng på tre personer med specialistkunskap inom sök- och sociala medier. Vi är på väg in i en expansiv fas och behöver därför förstärkning. Vi hoppas att du som hör av dig är en skön person som brinner för webben, sociala medier och försäljning samt trivs med att ha eget kundansvar. Det är en klar fördel om du har ett eget stort nätverk.

Är du den vi söker?

Skicka oss ditt CV och berätta i ett personligt brev vad du vill arbeta med, vad du är riktigt bra på och framförallt vad kan du göra för oss!

Skicka ansökan till hey@salgado.se  och märk den med ”Nytt jobb”.

Senaste ansökningsdatum: 25 februari.

Läs mer om oss på webben, följ oss på Twitter eller Facebook, eller ring om du har några frågor om vilka vi är eller vad vi gör så hörs vi!

Skrivet av
Salgado

Kommande events

-->