Salgado expanderar och söker säljare

17 januari, 2013

Salgado expanderar och söker nu en säljare

Är du en social person med hög moral, som älskar försäljning, och har webb och sociala medier som intresse? Då är du kanske personen vi letar efter.

Vi på Salgado arbetar med att hjälpa våra kunder att utveckla sin närvaro på den sociala webben. Vi har idéerna, vi kan tekniken och vi vet hur viktigt det är att synas på rätt sätt. Vårt mål är att bygga våra kunders varumärken och att driva kvalitativ trafik från digitala nätverk och sökmotorer – och vi lägger stor vikt vid att analysera, mäta, och utvärdera detta för att kontinuerligt optimera våra kunders närvaro.

På Salgado jobbar vi idag ett tight gäng på fyra personer med specialistkunskap inom sök- och sociala medier. Vi är på väg in i en expansiv fas och behöver därför förstärkning.

Vem är du?

Erfarenhet av branschen är ett stort plus men det viktigaste är att du har ett intresse av att lära dig och förstå på djupet sociala medier och hur företag kan nyttja dem på bästa sätt. Du är glad, full av energi och har lätt för att knyta kontakter och skapa affärer som lyfter våra kunder.

säljare

Det är en klar fördel om du har ett eget stort nätverk.

Vi sitter centralt i Uppsala med bästa pendlarläge. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas tillsammans med oss.

Är du den vi söker?

Skicka oss ditt CV och berätta i ett personligt brev vem du är, vad du är riktigt bra på och framförallt vad kan du göra för oss!

Skicka ansökan till hey@salgado.se  och märk den med ”Nytt jobb”.

Senaste ansökningsdatum: 27 feb.

Läs mer om oss på webben, följ oss på Twitter eller Facebook, eller ring om du har några frågor om vilka vi är eller vad vi gör så hörs vi!

Skrivet av
Salgado

Kommande events

-->