Philip Wouda

Junior SEO Specialist

(Praktikant)

Tre snabba frågor

Vad har du för roll på Salgado?

– Som praktikant med SEO-fokus gräver jag ner mig i den tekniska delen av SEO med specialisering på webhastighet, JS/CSS caching och wordpressoptimering. Som SEO Specialist ängnar jag mycket tid på att effektivisera och optimera hemsidor med mycket fokus lagt på att ha en så bra teknisk upplevelse på sidan som möjligt.

Vad är det bästa med att jobba på Salgado?

– Det som gör Salgado till en riktigt grym arbetsplats och, personligen en väldigt effektiv lärarandeplattform är allas genuina vänlighet. Kollegorna bryr sig verkligen om deras arbete och alla vill gärna lära ut. Jag har aldrig upplevt en arbetsplats med så bra arbetskänsla och människor som skapar en trygg arbetsmiljö. Att säga att jag trivs skulle vara en underdrift.

Vad gör du när du inte jobbar?

– Jag studerar Marknadskoordinator på Medieinstitutet och har nu praktik här på Salgado. Utanför skola och jobb försöker jag alltid hålla mig upptagen. Jag tränar för det mesta och är aktiv i ett flertal sporter. Tyngdlyftning, Crossfit och simmning är några som jag fokuserar på just nu. Jag har en passion för matlagning och mode som jag försöker utveckla. Jag har också sträckkollat en rejäl del av Netflixs katalog.

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.