Front end-utvecklare till chatbot

Kommunikationsbyrån Salgado i Uppsala letar efter dig som är front end-utvecklare och vill ha en flexibel remote-roll i vårt chatbot-team.

Låter detta intressant? Detta är vad vi kan erbjuda dig:

På Salgado har vi ett nystartat område inom Conversational AI och chatbot-teknologier som just nu har vind i segel vilket innebär att vi behöver fler drivna människor. Hos oss kommer du att vara omgiven av kreativa hjärnor som varvar högt med lågt.

När vi inte jobbar hårt med leveranser, workshops, konsultering och utbildning brukar vi spela padel, träna boxning och ordna AW tillsammans. Vi är ett team på 10 personer som helt enkelt värdesätter att ha roligt på jobbet.

Chatbot-teamet är nystartat och personen som kommer in i den här rollen har goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer alltså att på sikt ha möjligheten att axla större ansvar i organisationen och tillsammans med oss utveckla detta område framåt.

Vem är personen vi söker?

Alla som tycker att rollen är intressant är välkomna att söka men vissa kompetenser är ett plus i kanten.

Du som är bekväm med HTML, CSS och Javascript eller Typescript har goda förutsättningar att lyckas i denna roll. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba med hemsidor, API:er, databaser och uppskattar att hitta kreativa lösningar på kluriga problem.

Vi jobbar med olika teknologier i vårt chatbotområde men den viktigaste av de är Google Dialogflow ES och CX. Det är därför ett extra stort plus om du har tidigare erfarenhet av att jobba med dessa i nämnda plattform eller har ambitionen att lära dig.

Dina framtida kollegor är proaktiva, ifrågasätter gärna status quo och vill ständigt jobba mot att hitta bättre lösningar för våra kunder. Om du delar samma mentalitet så kommer du att passa in i gruppen.

I rollen kommer du även ha en del kundkontakt samt vara involverad i andra leveranser kopplade till andra affärsområden. Det kan handla om att integrera olika verktyg med varandra, optimera hemsidor för SEO och stötta övriga teamet i frågor av teknisk natur.  

Men din allra största prioritet är att driva och utveckla vårt affärsområde inom Conversational AI och chatbot framåt.

Tillträde och lön sätts enligt överenskommelse.

Hos oss får du

  • Omges av kreativitet, nördkunskaper och engagemang.
  • En arbetsplats med högt i tak och stark teamwork-anda.
  • Träningsaktiviteter varje vecka.
  • Ett BookBeat-abonnemang och andra bra förmåner.

Hur du söker tjänsten

Skicka mail med CV och några rader om dig själv till hey@salgado.se. Vi tar emot ansökningar och gör intervjuer löpande.

Så här ser vår rekryteringsprocess ut:

  1. Intervju via Google Meet
  2. Referenser
  3. Möte med ansvarig för affärsområde
  4. Anställningserbjudande

Varmt välkommen med din ansökan! 

Tips! Lär känna teamet 
Våra medarbetare

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.