Om oss

2011

Året då vi grundades.

13

Vår omsättning i mkr.

Charlotte da Silva pratar vid postit-vägg
Vi är en kommunikationsbyrå som älskar digital kommunikation. För oss är det självklart att digital kommunikation ska vara social. Det vi kommunicerar måste beröra och leda till handling. Men det handlar också om att digitaliseringen och AI ger helt nya möjligheter till digitala konversationer mellan människor och digitala tjänster. Vi brinner för att hjälpa våra kunder på deras digitala resa och finns med som bollplank och någon att luta sig mot.

Genom spetskompetens och en gnutta magi tar vi ett grepp om er digitala närvaro där ni står idag och hjälper er att vårda ert varumärke, bygga förtroende och att hitta nya kunder. Vi erbjuder allt från strategi, operativt arbete med er digitala marknadsföring till utbildningsinsatser. Vi sitter i centrala Uppsala, men arbetar med kunder över hela Sverige.

Våra kunder är allt från rederier, nya appbolag till statliga myndigheter. Bolaget grundades 2011 av Charlotte da Silva som idag är VD.

Nyheter

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.