Medieinstitutet

Medieinstitutets utbildning för Webbkommunikatörer är en av Sveriges bästa och när det kommer till delkursen om sociala medier vänder de sig till oss.

Programmet är en tvåårig YH-utbildning och för andra året i rad ansvarar vi för hela kursmomentet om sociala medier.

Vi är otroligt stolta över att vara med och utbilda några av framtidens främsta stjärnor i branschen och är glada att få dela med oss av vår spetskompetens. Lars Andersson, som är utbildningsledare på programmet, säger så här om delkursen vi ansvarar för.

¨Efter en andra utbildningsomgång för våra webbkommunikatörer med Salgado så kan jag bara konstatera att studenterna har lyft sin kompetens inom sociala medier samt SEO. Kursen ger en bra kombination av teori som sedan omsätt i praktiskt grupparbete. Salgados medarbetare är kompetenta, flexibla, tillgängliga och lätta att samarbeta med.¨

Och eleverna verkar också gilla oss 😉

Tweet: älskar vår kurs i sociala medier. Idag går vi in i byggandet av varumärket i de digitala kanalerna. Föreläsare @charlotedasilva

Tweet: Vill ni ha en föreläsare som verkligen engagerar gruppen, bjuder på skratt och sitter på sjukt bra kunskap? Då är det @erkstam ni ska anlita!

Fyll i ert telefonnummer eller emailadress, så hör vi av oss!

Kommande events

-->