H.E.A.T. trashar en hotellbar

Share on facebook
DELA
Share on twitter
TWEETA

Gratis rådgivning om digital kommunikation

Vi på Salgado hjälper företag och organisationer med strategi, utbildning och marknadsföring i sociala medier och via Googles kanaler. Vi svarar gärna på dina frågor om hur ni kan nå ut via digitala kanaler på bästa sätt.

Vi tog oss an ett nästan omöjligt uppdrag att genomföra en galen idé som Scandic:s community manager Karin Eriksson ville genomföra:

En hotellbar skulle stängas för att byggas om till musikbar. Karin hade kommit på att det vore perfekt om det gick att få ett rockband som kunde ställa upp på att trashar baren och att det görs en film av det i syfte att enbart sprida viralt och inte som klassisk TV-reklam.

När alla turer var klara på Scandic och Karin fått ok från ledningen och vi fått med oss rockbandet H.E.A.T (som vi jobbar med sedan i augusti) på idén och upplägget var tidsramen ca 48 timmar på att projektleda och genomföra detta underbara men smått galna projekt. Det var torsdag, baren skulle stänga på fredag natt för sista gången och på måndag morgon skulle byggjobbarna komma och påbörja ombyggnaden av baren. Budgeten var minimal och tidsramen nästan hopplös.

Men vi lyckades få allt på plats och här kan ni se resultatet som har gått live idag:

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.