Föreläsning om hur du skapar snyggare presentationer

föreläsning om snyggare presentationer

Välkommen på en föreläsning om hur du skapar snyggare presentationer!

Daniel Erkstam lär ut allt han kan om hur du kan göra snyggare presentationer i Powerpoint, Keynote eller annat presentationsverktyg. Daniel har föreläst och utbildat flitigt de senaste 10 åren och har under resans gång lärt sig vad som gör att presentationerna lyfter och stödjer det han lär ut och föreläser om.

Under en två timmars lättsam föreläsning kommer du få med dig många viktiga lärdomar och tips om hur du kan göra mer intressanta och snyggare presentationer i dina framtida företagspresentationer, lektioner, föreläsningar, säljpitchar osv.

Vi gör denna föreläsning till förmån för Uppsala Stadsmission och deras viktiga arbete för flera olika grupper utsatta människor i Uppsala. Så 100% av intäkterna för anmälningsavgifter går till Uppsala stadsmission.

Hösten 2018 höll Daniel en föreläsning på samma tema för ca 70 UF-företagare i Uppsala. Så här sa en representant för UF om det tillfället:

”I en avslappnad och skämtsam stämning delade Daniel med sig till av många bra råd och tips kring hur man skapar en bättre och snyggare presentation. Jag tror att även många andra än UF-företagare skulle ha nytta av att lära sig detta.”
Simon Urtel Carlbom, UF Alumni

För att delta behöver du göra två saker:

  1. Anmäl dig via formuläret nedan.
  2. Betala 500 kr till Uppsala stadsmission. Enklast är att betala via Swish till 9002825. Skriv ”Salgado” i Swish-meddelandet.
    För andra alternativ att betala se uppsalastadsmission.se/skank-pengar.

Antalet platser är begränsat till 50 pga lokalens kapacitet. Så skynda dig att anmäla dig för att säkra en plats!

Plats: IHUS lokal ”Plan4” på Salagatan 18A, Uppsala
Datum: 22 mars 2019
Tid: 14.00 – 16.00

 

föreläsning om snyggare presentationer

Kommande events

-->