AI – på lek och allvar


Evenemangsdetaljer

  • Datum:

Vilka är de mest intressanta tillämpningarna av Artificiell intelligens idag? AI har länge varit ständigt aktuellt och hett ämne och det finns AI-teknologi omkring oss mer än vad vi kanske lägger märke till. Var med på Salgados interaktiva webinar och lär dig mer om AI. Det blir föreläsning varvat med löpande mentimeterfrågor och diskussionspass.

Webinarets innehåll

Under ett två timmars webinar går vi igenom varför AI är oundvikligt och hur du har nytta av AI i ditt vardagliga liv. Vi bjuder på både föreläsning och diskussionsövningar.

Daniel Erkstam och Oscar Flores Peña föreläser och leder diskussionen.

För vem?

Detta webinar riktar sig till dig som hör allt prat om AI, men som själv har svårt att komma fram till vilken konkret nytta du skulle kunna ha för AI i ert företags löpande verksamhet.
Du behöver inte ha mycket förkunskap om AI, du kan vara skeptisk, nyfiken eller vetgirig. Men är du redan idag en expert på AI kan det vara för grundläggande diskussioner och frågeställningar.

Praktisk information

Tid: 9.00 – 11.00
Datum: 24 september 2020
Kanal: Zoom (länk skickas då anmälan och betalning är mottagen.)
Pris: 950.- per person (ex moms).

Antalet platser är begränsat till 100 personer så anmälan är bindande. Om du får förhinder är det helt okej att låta en kollega vara med på webinaret istället för dig.

Anmäl dig genom att skicka ett mejl till hey@salgado.se med ditt namn och fakturaadress.

AI på lek och allvar - webinar om artificiell intelligens tillämpningar den 24 september 2020

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.