Seminarium: Svenskarna och Internet 2019 – Salgado sammanfattar


Evenemangsdetaljer

  • Datum:

Svenskarna och Internet – Den största årliga mätningen av hur svenskars Internetvanor ser ut kom nyligen ut. Salgado ger under 1.5 timmes seminarium sin syn på resultatet i årets undersökning.

Du får med dig:

  • Vad händer gällande Internetanvändningen i Sverige i stort (trender och tendenser)
  • Vilka sociala kanaler ökar och minskar någon i användning?
  • Vilka andra trender har undersökningen fångat upp?
  • Har undersökningen missat någon kanal och var kan vi isf få reda på hur användningen av den kanalen ser ut?
  • Vad innebär resultaten i årets undersökning för organisationer och företag? Är det dags att ändra sin kanalstrategi för digitala kanaler nu?
Begränsat antal platser. Anmäl dig redan idag genom att skicka ett mejl till hey@salgado.se.

Seminariets innehåll

Svenskarna och internet är den mest omfattande årliga undersökningen som görs om hur svenska folkets internetvanor ser ut, hur användningen av internet utvecklas och vad man kan se gällande digitaliseringen av samhället.

Vi på Salgado är alltid mest intresserade av hur utvecklingen går för de snabbt rörliga användarskarorna i de sociala kanaler. Men det är även alltid intressant att se hur användningen av digitala tjänster och internet i stort utvecklas från år till år.

Daniel Erkstam har följt de senaste 10 årens resultat av undersökningen med lika stort intresse varje år. Och i detta seminarium så sammanfattar Daniel de viktigaste resultaten i årets undersökning och delar med sig av sina insikter och sin analys av resultatet.

Praktisk information

Tid: 8.30-10.30
Datum: 24 januari 2020
Plats: Salgados kontor
Pris: 900:- per person
Antalet platser är begränsat till 10 personer så anmälan är bindande. Om du får förhinder är det helt okej att skicka en kollega. Vi inleder med kaffe och smörgås så meddela om du har eventuella allergier vid anmälan. Anmäl dig genom att skicka ett mejl till hey@salgado.se med ditt namn och fakturaadress.
Daniel presenterar resultatet av Svenskarna och Internet

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.