Onlinekurs: Den digitala omställningen (16/4)


Evenemangsdetaljer

  • Datum:

– Kommunikation under pågående samhällskris

Välkommen att delta i ett halvdags seminarium/kurs med två experter på digital kommunikation: Daniel Erkstam och Axel Palm den 16 april kl 13.00-17.00.

Anmäl dig här

Digitaliseringen många kanske trodde att man hade 10 år på sig att genomföra behöver nu plötsligt genomföras på 10 dagar. Verktygen för distansmöten, distansutbildning, distansföreläsningar osv har funnits tillgängliga länge. Men vad är best practice? 

Vi går igenom det du behöver veta just nu för att kommunicera på rätt sätt i den uppkomna samhällskris vi just nu befinner oss i: Vad är viktigt att säga nu? Vad ska man låta bli? 

Kursens innehåll

Kursen riktar sig till dig som jobbar på en organisation inom offentlig, frivillig eller privat sektor och som tycker det blev svettigt och rörigt att jobba med kommunikation när allt nu väldigt snabbt behöver styras om till att bli 100% digitalt. Både möten, konferenser, utbildningar och föreläsningar ska göras på distans och online.

Ur innehållet:

  • Kommunikation i kris
  • Framstående exempel på god kommunikation under den pågående corona-krisen
  • Ställ om till live, här är allt du behöver
  • Digitala verktyg för effektivare mediaproduktion

Vi lovar alla deltagare en lärorik och nyttig eftermiddag med konkreta kunskaper som du har nytta av just nu.

Vi kombinerar teori, praktiska exempel och övningar. Båda kursledarna har många års erfarenhet att utbilda, presentera och mötas via distansverktyg så du kommer upptäcka att du kan ta del av allt innehåll i princip på samma sätt som om du vore på plats i samma lokal.

Mer om Daniel Erkstam:

Daniel Erkstam

Daniel arbetar som digital strateg åt Salgado och har under flera års tid hjälpt en lång rad organisationer med deras digitala kommunikation och marknadsföring, både med strategiskt stöd och utbildning: Uppsala kommun, UL, SLU, SVA osv.
Daniel är även utbildare i två olika projekt för Europeiska Socialfonden (EU). 

Mer om Axel Palm:

Axel Palm

Axel Palm är en av landets mest namnkunniga rådgivare på området online video. De senaste åren har han genomfört projekt med TV4, Sveriges Radio, Epidemic Sound, Schibsted och Nikon. Axel är även utbildad jurist med fördjupning inom immaterialrättsfrågor.

Praktisk information

Tid: 13.00-17.00
Datum: 16 april 2020
Pris: 4 900:- per person
Verktyg för onlinekursen: Google Hangout/Meet. Du behöver ett Google/Gmail-konto för att delta.
Antalet platser är begränsat till 20 personer så anmälan är bindande. Om du får förhinder är det helt okej att en kollega deltar istället.
Anmäl dig här
den digitala omställningen kommunikation under pågående sammhällskris

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.