Seminarium: Lär dig använda Pinterest som företag


Evenemangsdetaljer

  • Datum:

Upptäck Pinterest – doldisen bland de sociala kanalerna som växer så det knakar. Den 11 september 2019 går vi igenom hur kanalen fungerar och tittar på intressanta exempel på företag som lyckats.

Du får med dig:

  • Hur Pinterest fungerar och vad du bör tänka på som företag.
  • Hur Pinterest kan driva försäljning.
  • Inspirerande case och exempel från verkligheten
  • Praktiska tips på hur du kommer igång
Begränsat antal platser. Anmäl dig redan idag genom att skicka ett mejl till hey@salgado.se.

Seminariets innehåll

Pinterest beskriver sig själva som en sökmotor fylld av inspiration. Tacksamt för företag som vill inspirera sina kunder och visa upp sina produkter på ett kreativt sätt. Om du använder kanalen rätt går det att både bygga ditt varumärke och driva försäljning.

Under en eftermiddag går vi igenom hur kanalen fungerar och tittar på intressanta exempel på företag som lyckats. Målet är att du ska lära dig hur Pinterest fungerar så att du kan starta eller vässa din närvaro i kanalen.

Praktisk information

Tid: 15.00-17.00
Datum: 11 september 2019
Plats: Salgados kontor
Pris: 900:- per person
Antalet platser är begränsat till 10 personer så anmälan är bindande. Om du får förhinder är det helt okej att skicka en kollega. Fika ingår, meddela gärna eventuella allergier vid anmälan. Anmäl dig genom att skicka ett mejl till hey@salgado.se med ditt namn och fakturaadress.

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.