Frukostseminarium: Hitta de mest lönsamma sociala plattformarna


Evenemangsdetaljer

  • Datum:

Häng med på frukostseminarium med vår VD Charlotte da Silva där hon slår hål på en del myter och “sanningar” om marknadsföring via sociala medier. Charlotte ger sina insikter om hur du kan hitta de mest lönsamma sociala plattformarna i er marknadsföring.

Seminariets innehåll

Sociala medier utvecklas ständigt och vi har föreläst i ämnet i över 10 år. Både användarnas beteende och företagens möjligheter förändras i snabb takt och nu har vi sammanställt vad vi, och branschen, lärt oss på dessa 10 år. Vad gäller fortfarande och vad är helt passé? Vad innebär de nya trenderna för ditt företag och vad behöver du ha koll på för att få din marknadsföring lönsam? Salgados VD Charlotte da Silva ger sina perspektiv på dessa frågor på detta frukostseminarium.

Praktisk information

Tid: 8.30-10.30
Datum: 28 april 2020
Plats: Salgado HQ, S:t Persgatan 17, 753 21 Uppsala
Pris: 900:- per person

Antalet platser är begränsat till 10 personer så anmälan är bindande. Om du får förhinder är det helt okej att skicka en kollega. Vi inleder med kaffe och smörgås så meddela om du har eventuella allergier vid anmälan. Anmäl dig genom att skicka ett mejl till hey@salgado.se med ditt namn och fakturaadress.

Hur hittar du de mest lönsamma sociala plattformarna?

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.