Events

Här kan du se kommande och tidigare events.

Kommande events

Content för sociala medier

Lär dig hur du skapar content som engagerar din målgrupp. Vi går igenom vikten av att anpassa innehåll och budskap till olika målgrupper och olika format och ger en kartläggning av olika redigeringsverktyg.

Read More »

Grundkurs i Google Ads

Under tre timmar får du lära dig grunderna i att annonsera på Googles plattformar. Vi går igenom de olika formaten, hur du skapar kampanjer och optimerar dem mot rätt nyckeltal. Häng med!

Read More »

SEO grundkurs

I en tvåtimmars grundkurs får du med dig alla grundläggande byggstenar för att komma igång med och förbättra er hemsida. Du får lära dig hur du gör en sökordsanalys och vilka rankingsfaktorerna är.

Read More »

En intro till Chatbots

I den här kursen går vi igenom grunderna i vad en chatbot är, hur den fungerar och vad den kan bidra med i olika branscher. Vår Chatbot Specialist Oscar Flores Peña lämnar ingenting obesvarat.

Read More »
AI på lek och allvar - webinar om artificiell intelligens tillämpningar den 24 september 2020

AI – på lek och allvar

Vilka är de mest intressanta tillämpningarna av AI idag? Detta webinar riktar sig till dig som hör allt prat om AI, men som själv har svårt att komma fram till vilken konkret nytta du skulle kunna ha för AI i ert företags löpande verksamhet.

Read More »

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.