e-Commerce Stockholm i två dagar

Share on facebook
DELA
Share on twitter
TWEETA

Gratis rådgivning om digital kommunikation

Vi på Salgado hjälper företag och organisationer med strategi, utbildning och marknadsföring i sociala medier och via Googles kanaler. Vi svarar gärna på dina frågor om hur ni kan nå ut via digitala kanaler på bästa sätt.

Salgados monter under e-Commerce

Idag och i morgon ställer vi ut på mässan e-Commerce. Vi har tagit med oss vår retro soffhörna till Kistamässan där vi ska försöka hinna prata sociala medier med så många som möjligt. Välkommen till monter B:09 om ni har vägarna förbi!

Idag har vi den stora äran att få ha med oss Göran Hägglund på scenen där Joakim Malmberg ska intervjua honom för att få höra en av landets mest transparenta och uppkopplade rikspolitiker och ministrar dela med sig av sin syn på sociala medier under valrörelsen 2014. Kl 14.00 kliver Joakim och Socialministern upp på scenen.

Dag 2 har vi även talartid då jag (Daniel) ska prata på den parallella mässan “Butiksleverantörer” om hur butiksinnehavare av fysiska butiker kan dra nytta av sociala medier i allmänhet och incheckningar (Location based services) i synnerhet. Kl 15 är den dragningen.

Även denna mässa kör vi #salgadoselfies, dvs ger besökarna möjlighet att ta ett lite annorlunda självporträtt.

Hoppas vi ses någon av dagarna under mässan!

/ Daniel Erkstam

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.