Prezi-kurs för företag

Den här kursen ger dig grunderna i hur du skapar enkla och roliga presentationer med det populära presentationsverktyget Prezi. Kursen är lämplig för dig som vill skapa professionella presentationer som slagkraftigt förmedlar budskap och vill använda ett alternativ till andra presentationsverktyg som exempelvis Powerpoint/Keynote. Under en heldags utbildning hinner du både lära dig att kunna använda Prezi för att skapa presentationer på ett intresseväckande och kreativt sätt. Men du får även med dig viktiga lärdomar och kunskap i vad som gör en presentation mer intressant oavsett vilket verktyg du använder.

Detta går vi igenom:

  • Introduktion och exempelpresentationer.
  • Prezis logik i hur en presentation byggs upp.
  • Prezis verktyg och inställningsmöjligheter.
  • Förberedelser/planering.
  • Idé och formgivning.

Kursledare är Daniel Erkstam är det som håller i denna utbildning. Daniel har gjort sammanlagt närmare 500 Prezi-presentationer för olika föreläsningar och utbildningar.

Kursen kan genomföras som en komprimerad halvdagskurs eller en heldagskurs då det även blir tid för praktiska övningar och moment.

Prezi-kurs

Låter kursen intressant? Vi håller denna kurs för ert företag eller så skräddarsyr vi en kurs med just de delar ni är intresserade av. Hör av dig så lägger vi upp en plan tillsammans.

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.