Chatbot-kurs för företag

Dagens kund förväntar sig få svar på sina frågor omgående från ett företag. Då dagens konsument ständigt är uppkopplad är det inte alltid lätt att leverera ett svar alla tider på dygnet.

Så, ska du låta dem vänta till dagen efter innan de får svar? Självklart inte! Istället kan du låta en chatbot på Facebook Messenger göra ditt företag tillgängligt 24/7. En chatbot hjälper dig att hantera de vanligaste frågorna, boka möten dygnet runt och är du riktigt intresserad av att se resultat inkluderar du en chatbot i din Facebook-marknadsföring.

En nyligen genomförd studie visade att 58 % av dagens Facebookanvändare är mer bekväma med att chatta med ett företag än att maila eller ringa – och trenderna visar att denna siffra kommer att öka avsevärt kommande år. Från 2017 till 2019 ökade antalet meddelanden på Messenger skickade mellan privatpersoner och företag från 2 miljarder till 20 miljarder. Ett tydligt tecken på hur framtidens kommunikation kommer att se ut.

Men hur skaffar man en chatbot? Vad kostar det? Kan den verkligen skapa resultat för just ditt företag? Vår chatbot-kurs lämnar ingenting obesvarat.

Detta går vi igenom:

  • Vad en chatbot kan hjälpa dig med.
  • Vilken typ av chatbot fungerar bäst för vad.
  • Chatbotar och AI.
  • Hur man bygger en dialog för chatbotar (tips och exempel).
  • Hur man använder en chatbot i marknadsföringssyfte.
Chatbot-kurs

Låter det intressant? Vi kan hålla hela kursen för ert företag eller bara presentera de delar av den som är relevanta för just er. Hör av er så lägger vi upp en plan där vi skräddarsyr innehåll och pris efter era behov!

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.